Budasensor Kft.

budasensor

Székhely: 1029 Budapest, Villám u. 4.

Postacím/Mail address: 2041 Budaörs Pf.: 218
Iroda/Office: 2040 Budaörs Liget utca 3/3 D11 épület

Vendégeinknek: 2040 Budaörs Baross utca 165/3 2. bejárat   (kérjük telefonon keresse munkatársunkat érkezéskor)

Tel: +36 23 332 120

Fax: +36 23 332 122

e-mail: budasensor@budasensor.hu

WEB: http://www.budasensor.hu/

A cég nagy megbízhatóságú, különleges biztonsági és pontossági igényeket kielégítő adalékoló berendezéseket gyárt, melyeket mind a polgári, mind a katonai repülőtereken hazánkban ma már kizárólagosan alkalmaznak. Az adalékoló berendezés NATO-kompatíbilis, 2004-től a magyarországi NATO repülőtéreken is alkalmazzák.

Szélsőséges körülmények között is használható elosztott intelligenciájú ipari vezérlők és adatgyűjtők és adat archiválók adják a cég egy másik fontos gyártmányát. A Budasensor Kft. által gyártott védelmi rendszerek őrzik a főváros ivóvíz ellátását szolgáltató szivattyúállomások nagynyomású gépegységeit, erőművi rendszerek szivattyúit.
A cég biztosítja az általa szállított berendezések 24 órás szervízellátását olyan GSM hálózaton elérhető szervizkocsikkal, amelyeket a berendezések meghibásodás esetén automatikusan riaszthatnak SMS üzenet küldésével.
A Magyar Honvédség repülőterein alkalmazott üzemanyagkitároló rendszereket a cég szakemberei több mint 15 éve szervizelik. A hazai repülőtereken használt valamennyi korszerű repülőgép-hajtóanyag adalékoló berendezés a Budasensor gyártmánya, illetve az NDK típusú berendezéseket 1984 óta a cég szakemberei tartják karban.
A Kft a honvédségi repülőtereken 2001 óta készletnyilvántartó és környezetvédelmi monitoring rendszereket is létesített, amelyeket folyamatosan karbantart és fejleszt.

Képtalálat a következőre: „budasensor”

Print Friendly